PIT-DESIGN 

Underoverskrift

KAMPAGNE TILBUD

Vi kender det alle sammen, vi har lige et par småting der skal fikses men det kræver rigtig meget at få det planlagt og hvad kommer det til og koste. Samtidig er det svært at vide hvordan en fremmed håndværker arbejder og det er ordentlig kvalitet. Vi har derfor gjort det nemt for dig at bruge os. Som førstegangs kunde får du en helt særlig god pris for at du som kunde kan se hvem vi er og hvordan vi arbejder.

TILBUD TIL NYE KUNDER
PAKKE 1

Den lille pakke til småtingene. indeholder 2 mand af 3 timer. inkl. transport op til 50 km. fra Middelfart.  Tilbuddet kan bruges til Alle vores faggrupper.  

2x3 TIMERS HJÆLP
2000 kr.
SPAR 887,50 kr.

TILBUD TIL NYE KUNDER 
PAKKE 2

Dette er mellem pakken til dig der er usikker på hvor meget tid du egentlig skal bruge. Tilbuddet indeholder 2 mand af 5 timer inkl. transport op til 50 km. fra Middelfart. Tilbuddet kan bruges til alle vores faggrupper. 

 

2x5 TIMERS HJÆLP
3500 kr.
SPAR 1312,50 kr.

TILBUD TIL NYE KUNDER
PAKKE 3

Her er tilbuddet til dig der skal bruge hjælp til en hel dag. tilbuddet indeholder 2 mand af 7,5 timer. inkl. transport op til 50 km. fra Middelfart. Tilbuddet kan bruges til alle vores faggrupper.

 

2x7,5 TIMERS HJÆLP
5000 kr.
SPAR 2218,75 kr.

Betingelser i forbindelse med tilbudspakker. 


Alle arbejdsopgaver faktureres samme dag ved opgavens afslutning. betaling skal således også finde sted med det samme. dette gælder også materialer m.m.  man kan betale via bank overførsel, Via mobilepay eller kontant. 


Har du brug for flere timer efter dit tilbud er endt går timerne over i alm. takst.


Bor du længere væk end de 50 km. kan vi sagtens hjælpe dig med opgaven alligevel, Dog vil du blive faktureres 3,75 kr. pr. km. efter de 50 km. er brugt. 


Forgæves kørsel. har vi en aftale om at skulle ind eller lignende og denne ikke kan overholdes uden at vi ved besked fakturere vi 350 kr. for forgæves kørsel. 


Alle tilbudspakker er inkl. moms


Alle Materialer og takster samt km. penge  m.m. er plus moms 

ABONNEMENT PÅ HAVEARBEJDE 

Er du også ved at være træt af den generelle have arbejde år efter år. eller har du bare travlt og vil måske gerne have nogle til at klare det mest praktiske så er det her vi kan hjælpe. Vi tilbyder have arbejde på Abonnement så du altid ved hvad det koster for de ting du gerne vil have lavet.  tilbuddet er individuelt fra have til have og skal derfor skræddersys til dig specifikt.  Tilbuddet her gælder et gratis møde på din adresse hvor vi sammen gennemgår hvad du kunne tænke dig hvorefter vi regner en fast pris til dig. 

 

GRATIS

Tak for din henvendelse.


Vi vender tilbage til dig så hurtigt så muligt


Vh PIT-Design
Ups, der er sket en fejl.
Prøv igen ved at klikke her.